O KAFI

KAFA DOBRO JUTRO

Kafa Dobro jutro je mešavina odabranih sorti koja daje kafu punog ukusa i intenzivne arome. Ova kafa predstavlja originalnu mešavinu odabranih vrsti kafe koja je namenjena ljudima koji uživaju u tradicionalnom ukusu domaće kafe.
Tradicionalna mešavina sorti arabike i robuste daje kafu ekstra kvaliteta. Ovo je kafa snažnog ukusa i prepoznatljive arome, sa bogatom penom, za ljude koji uživaju u ekstra ukusu domaće kafa. Na domaćem tržištu i dalje je najtraženija tradicionalna kafa, poznatija kao domaća kafa.

Kafa Dobro jutro je napravljena od pažljivo biranih zrna kafe robusta i arabike a do potrošača dolazi u prepoznatljivom pakovanju od 100 gr, 200 gr i 500 grama.

Naša misija: Korišćenjem najkvalitetnijih sastojaka i savremenom tehnologijom proizvodnje pružamo našim potrošačima vrhunski užitak u svakoj šoljici kafe.
Vizija: Svet u kom svi naši potrošači imaju priliku da ispijaju kafu vrhunskog kvaliteta, po pristupačnoj ceni.
Naša motivacija: očuvanje tradicije u ispijanju domaće  kafe. Iz tih razloga stalno radimo na unapređenju kvaliteta kako bi smo  zadovoljili i najistančanije ukuse naših potrošača.

VREDNOSTI
Posvećenost potrošačima i njihovom ukusu
Odnos cene i kvaliteta i uslužnost u svemu što radimo.
Spremnost da prihvatimo sve Vaše želje i kritike.